News

The server is offline.

  Update 1.2

  2019-05-04 11:25:54

  Salutare Asterope,

  Am făcut următorul update pe server:

  1. Am schimbat prețul la ”Vrăjește Obiectul” (Schimbă Bonus 1-4) de la 1.000.000 Yang la 5.000.000 Yang(KK).
  2. Am schimbat prețul la ”Întărirea Obiectului” (Adaugă Bonus 1-4) acum acesta costă 1.000.000Yang și este doar x1 Bucată nu 200 ca înainte.
  3. Am schimbat prețul la Tinctura Regatelor de la 10.000.000 Yang la 500.000.000 Yang, de ce? Pentru că să zicem că deja sunt playeri buni la pvp pe server și ei sunt într-o breaslă deja, dar un prieten de al lor din regatul ”exemplu” roșu dă War (Război) cu altă breaslă și are mare nevoie de ei, ei se mută repede și ajută breasla. Așa prin scumpirea Tincturii ei vor fi sancționați de -500.000.000 Yang pentru că s-au mutat să ajute acea breaslă.
  4. Am schimbat prețul la Vraja Schimbării (Schimbarea Sex) de ce? Pentru că să zicem că cineva dropează un Costum bun de Farm/pvp și este (F), respectivul se face din (M) în (F) pentru 5.000.000 Yang și iese în câștig, când alții încearcă să vândă costumele (F) sau să le dea pentru unul (M) , de aceea de la 5.000.000 Yang , prețul Schimbării de Sex a fost schimbat la 500.000.000 Yang.
  5. Am schimbat Drop-ul la Monștrii din V4, aceștia dropau foarte repede Pamflet și Upgrade-uri folosite la Plusarea Armurilor Posedate.
  De exemplu testat de mine, în 15 minute făcusem x20 Pamflete și câte x4 Upgrade-uri din fiecare .
  Așa că, Drop-ul la Pamflet a fost Diminuat, acuma șansa să-ți cadă Pamflet la Monștrii din V4 este de 3%.
  Drop-ul la Upgrade-urile pentru Posedate, a fost diminuat , șansa actuală este de 0.25% (În termenii metinului, puțin, dar totuși este o șansă să-ți cadă și la Monștrii) , normal aceste upgrade-uri au șanse foarte mari să-ți cadă la Generalul Yongan din V4 și Vrăjitoarea de Gheață.
  6. Am schimbat drop-ul la Vrăjitoarea de Gheață, acum dropează pietre+5 costume, freze, pet-uri, elixire și nu mai dropează Chei Răsucite(Cu ele intri in Camera de Cristal la dragon), acum ea nu mai dropează Oțele, Oțelele pot fi dropate Doar la Eoten(aveți detalii mai jos despre el), Vulpea cu 9 Cozi, Tigrul Fantomă, Regele de Foc, și la Metinele din Pădure cu șansa de drop de 0.1% .
  7. Am schimbat drop-ul la Generalul Yongan, acesta dropează acum doar 3 Chei Răsucite și multe lucruri interesante , dar am să vă las să descoperiți pe joc.
  8. Am adăugat drop-ul la ”Schimbă 6/7” la Vrăjitoarea de Gheață, Generalul Yongan și Eoten.
  9. Am făcut toate Upgrade-urile ce sunt folosite la Evoluarea și Plusarea Armelor/Armurilor de 95, negociabile.
  10. Am făcut Diamantele să poată fi Stacabile, adică să se pună una peste alta gen să poți face ca la Licori, maxim 200 bucăți una peste alta.
  11. Am făcut Minereul Magic de cupru și Piatra Ascuțită (Upgrade folosite la craftarea Metalului Magic la Fierar) Stacabile.
  12. Am adăugat o opțiune la Uriel, la el îți vei putea face Arta celor trei regate la Perfect(P) , mă refer la Limbi Jinno, Chunjo, Shinsoo.
  Adică pentru 50.000.000 Yang o să poți vorbi cu toți din celelalte Regate fără a mai folosi Inelul Limbilor.
  13. Am făcut ”Schimbă 6/7” Stacabile (Se pot pune una peste alta).
  14. Am adăugat un BOSS, acesta se numește Eoten(Aveți poze mai jos cum arată) și se Spawnează la Sfârșitul Pădurii Roșii, are un timp de respawn de 30 Minute la el cad accesorii, șansa să-ți cadă SCUT TITAN, 6/7, costume și multe altele. Bonusul împotriva lui (Să dați mai mult în el) este Tare Împotriva Animalelor.
  15. Am văzut că mulți dintre voi v-ați plâns că la Posedată dacă eșuează la +0, se face iar în Oțel+9. La fel și la Armele epice gen Sirius, așa că am decis să modific și de acum în colo Itemele Epice (Adică posedată, sirius etc) la +1 au șansa 100% De reușită.
  16. Am modificat Drop-ul la Dragon, acesta nu mai dropează Costumele Azrael, pentru că ele dropează acuma la Azrael, așa cum ar trebui să fie.
  Am adăugat alte drop-uri de Costume, Freze, și multe altele. Dar am diminuat rata de drop la Ghearele și Balanțele Dragonului (Cad mai puține).
  17. Am modificat Drop-ul la Azrael, acesta dropează acuma Niște Cufere(Rată mică ca la schimbă 6/7) din aceste cufere puteți dropa iteme direct bonusate 6/7 gen Colier Lacrimă cer+0 cu bonusurile 5 str și 5 dex, voi trebuie doar să schimbați acum cu Schimbă 6/7 ca să vă intre ce bonusuri doriți, sunt diferite cufere iar acestea vă dau un set intreg de accesorii, de exemplu, sunt cufere ce vă dau toate scuturile de 61 direct cu 5 str 5 dex (6/7), sau altele ce vă dau brățări, coliere etc. La Azrael am adăugat și drop-ul la Coif Azrael (M) și (F) + multe altele.
  18. Am adăugat în v3 la intrare (Aveți poză mai jos), un Monument... Puterea intunecată............... . . . . . .
  La acest monument vă veți putea crafta iteme de pe Site, gen costume rase , pet-uri rase , și multe altele. Alte lucruri vor fi adăugate pe parcurs :)
  19. Am schimbat timpul de Respawn la Anumiți Bossi:
  -Vrăjitoarea de Gheață se respawnează acum după 1h(oră)
  -Generalul Yongan se respawnează acum după 30m(minute) iar el se respawnează acum doar în același loc adică la întrarea în Camera Cristal
  -Eoten se respawnează acum după 30m(minute)
  -Regina Paianjen se respawnează acum după 30m(minute)
  -Vulpea cu 9 Cozi se respawnează acum după 30m(minute)
  -Tigrul Fantomă se respawnează acum după 30m(minute)
  -Regele de Foc se respawnează acum după 30m(minute)

  20. Vom Rezolva un bug la DT momentan poți iesi din Dt doar de la etajul 2+
  Vom actualiza cât de curând să poți să ieși și din etajul 1.
  21. Acum la Iepurașul de Paște, îți trebuiesc 200 Ouă de Paște și 10 Ouă Magice pentru un Cufăr de Paște.
  Acesta Dropează acuma: Arme de 75, Upgrade pentru 95-uri, 6/7, cufar cu iteme 6/7, costume de pe site gen Costum Asterope (VIP),pet-uri și multe altele (PS: am scos drop-ul inultil gen diamante etc).
  22. Nivelul necesar să intri la OX , este acum 45.
  23. Am mărit Șansa la Bonusuri să intre mai bine cu 5%

  Cam astea au fost, Serverul va fi Online pe 01.05.2019 maxim la ora 16:00 a României.
  Aveți poze mai jos cu Eoten și alte chestii despre update.

  Cu stimă și respect,

  axde3l
  Asterope